Erhvervsaftaler - Hvorfor friske blomster på arbejdspladsen?

Blomster til din virksomhed kan vi være behjælpelig med.

Vi kommer også gerne med en ugentlig buket til receptionen eller kontoret. Vi leverer buketter, planter eller gavekurve til både jubilæumshilsner, medarbejder fødselsdage, nye medarbejdere og juledekorationer.

Hvorfor er det godt friske blomster på arbejdspladsen?

Vidste du at det er videnskabeligt bevist at blomster faktisk øger arbejdsglæden og forbedre indeklimaet? Stemningen bliver mere positiv og det smitter af på jeres kunder og forretningsforbindelser.

Virksomheden styrker samarbejdet og viser deres samarbejdspartnere og medarbejdere at de sætter pris og værner om dem. Dette er en forholdsvis nem og billig måde at gøre det på, blot ved at bestille blomster.

Fast Ugentlig aftale:

Ved fast ugentlig aftale om Buket fra 150kr, er levering til arbejdspladsen gratis. Vi sender en samlet faktura en gang pr. måned. (også EAN)

Ved bestillingen dagen før, kan blomsten leveres fra morgenstunden. Ellers er deadline for levering samme dag kl.12.00, og bestillingen leveres ud fra dagens blomsterrute.

Medarbejder fordele:

Når virksomheden har en fast aftale om levering af blomster, giver det fordele for medarbejderen.

Medarbejderen kan også bestille blomster privat til virksomhedsadressen uden at skulle betale fragt, på alle ugens dage ( dog ikke Søndag) Her kan der betales kontant eller Mobilepay ved levering.

Du er meget velkommen til en uforpligtende samtale om jeres behov. Kontakt os på tlf.: 20706838 eller mai: Molliesblomster@gmail.com

Tilbage til blog