Blomster levering med Frk. Mollies Blomsterværksted

Indpakningen: 

Vi sørger altid for at der er godt med vand om buketterne. Gaveindpakningen af buketter tager altid udgangspunkt i hvordan vejret er. Om vinteren hvor temperaturen er under 5 grader, sørger vi altid for, at blomsterne pakkes forsvarligt. Tilsvarende om sommeren hvor det er varmt, sørger vi for indpakning så blomsterne kan ånde. Vi sørger for udbringning uanset hvordan vejret er,

 

Hvis modtager ikke er hjemme ved levering:

Er modtager ikke hjemme ved levering af blomster, tager vi stilling til flere forhold. Hvis du har givet tilladelse til at vi må sætte blomsten, sørger vi for det. Der kan dog være forhold, der gør, at det ikke er forsvarligt for os at stille blomsten ved døren. Disse forhold kan bevirke at vi forbeholder vi os retten til ikke at gøre det, når følgende er gældende:

 

- hvis vi er usikre på om adressen er korrekt (Intet navn eller forkert navn på postkasse/dør.

- Vejret ikke tillader det

- Der er risiko for, at blomsterne bliver stjålet

 

Oplever vi nogen af ovenstående udfordringer, forsøger vi at få kontakt til modtager, inden vi forlader adressen. Her kan det aftales, at hilsenen alligevel kan sættes efter aftale. Får vi ikke kontakt til modtager, tager vi din blomsterbestilling med retur til butikken. Forinden lægger vi en besked i postkassen om, at vi forgæves har forsøgt at aflevere en hilsen, og at denne er taget retur til butikken og kan afhentes her.

 

Særlige forhold for udbringning af blomster til begravelser og bisættelser:

Ved begravelser er du altid sikret at vi levere blomsterne i god tid før begravelsen. Kistepynt er altid sat på kisten minimum en time før bisættelsen.

Vær sikker på at din blomster hilsen er i bedste hænder hos Frk. Mollies Blomsterværksted.

 

 Vi er medlem af Euroflorist og kan derfor være behjælpelig med at få bragt blomster ud i hele Danmark. Levering sammen dag skal være modtaget før Kl. 12.00. Vi kan ikke garantere at buketter bliver leveret på bestemte tidspunkter, da vi ved deadline planlægger vores rute ud fra de  leveringer vi har fået på dagen. Vi gør dog alt hvad vi kan for at imødekomme særlige ønsker. 

 

Tilbage til blog